Wednesday, December 7, 2011

MBMB DIHATIKU - PART 2


Oke bersambung part 2 of the story...gambar atas orang-orang jabatan den ...di MAJLIS BANDARAYA MELAKA BERSEJARAH...ramai macam one happy family...many experience and variety of the story...haha

  • sape ni...sekali pandang macam FAEZAH ELAI kalau pakai tudung tapi tidak ni dy kak mim...kakak yang paling sempoi ar sangat...jaga aduan..rasa paling banyak moment ngan akak ni..terutama bile dapat aduan pasal kerengga panjat pokok mangga dy ...ade ke patut macam tue wat aduan...aduan yang menyakitkan darah pon ada...paling melekat di jiwa DR sha***..like sangat...haha..semoga tabah menghadapi dugaan yang mendatang kak..:)



  •  yang baju merah tue akak sue @ akak mampu, lumut and so on ar...paling otai sekali...dy ni merupakan pencungkil bakat den and bdak praktikal lain sebab time kterowg masuk kiteowg senyap dan dy  ar mencetus inspirasi kehuru haraan kami...ayat berhantu beliau " kau mampu, kau ada"..tq bnyak kali belanja :) tapi paling best dy pandai buat cupcake..serius sedap..nak tempah boleh..bukan tempah lain ekk..~~
  • yang biru tue kak yati...atau nama manja nip2x...pantang jumpe kiterowg ni...kecoh satu ofis...kalau dy marah dy speaking ala perancis dy..ape lagi terbukak speaking ala bangla den...tapi ingat dy ni ingat stor fail...*mesti tertanya2xkan takpe biarlah rahsia*..haha..cepat abiskan plant vs zombie tue..

  • akak yang pegang camera tue kak muza ...dy belanja den nasi kerabu...sedap weyy...dan tak disangka kakak kepada junior den dulu masa zaman sekolah..terkezut den...anyways tq bnyak membantu semasa den praktikal..:)..
  • sebelah tue kak normi ye...dah dicerita part 1...fail jagan luper indek ekk..ahha



  •  ni kak ain, selalu paggil den ciput...selalu gak den yang sakat balik...kak nnti takde orang nak breakfast sama-sama..tak dew bihun goreng and nasi lemak takdew sambal..haha..tue ar bagi nama anak taknak dengar...selamat bersalin anak sulung akak ekk..:)

  • ni orang kewangan, selalu den borak ngan kak lyn, kak bad arrr...ehh luper cakap tq belanja MCD tau...takde nak suruh beli nasi goreng paprik kuah asing ekk..hahha..nanti race lagi tau..haha
  • zati  jaga kak YL tue...kawin nnti ajak..kak ema cepat kawin ajak kat fb nnti..hehe...kak ude tq nasi beriayani..kenyang tau...kak eida cepat dapat anak..cakap kat pejai tunggu ar budak praktikal prempuan tue masok nnti hadap ar muke dy puas2x..haha

OKE disini nak mintak maaf kalau ade wat salah, terloya buruk...halalkan makan minum...terima kasih mengemokkan saya...suke..:)..nnti panjang umo jumpa lagi..yela hari2x menapak 1 jam lebih nak g keje sangat memenatkan...semoga perpisahan ini menjadi kenangan yang terpahat di hati..haha~~ayat super jiwang..:)


p/s : yang tak dew tue harap maaf ekk..penat giler nak buat..jangan risau ia tak kan hilang dalam kenangan ..ayat poyo...ahha

2 comments:

  1. abis dah ek?hee

    seronok kan tp msti sedih sbb dh biasa ada diorang..heee

    ReplyDelete
  2. juliet : sangat sedih woo...but simpan dalam hati jer...:)

    ReplyDelete