Friday, November 18, 2011

TERBARU# rokok dan kopiah* Matluthfi



Yeah lama tunggu dari karya beliau..agak sensitif tapi itulah realiti nya..jumlah viewer 90 lebih..TAHNIAH..!!
"KARYA ANDA MULA MENDAPAT TEMPAT" 
tapi cuba anda tengok sampai akhir...seriusly sedih sangat...
        terima kasih berkongsi dengan kami MATLUTHFI
        SERIOUSLY sangat menusuk kalbu


dipetik komen dari youtube yang aq suke

"Look at the big picture instead of focusing on rokok, adik down syndrome, ukulele haram. Pendapat aku, Matluthfi nak ketengahkan isu certain people yang suka nak argue atau terlalu keras tentang hukum agama. Mungkin juga utk menyedarkan sebahagian golongan yg mengaku Allah itu tuhan yang Esa tapi in the end tak ikut pun perintah Allah, atas alasan semua dah takdir. Just my 2 cents.."



2 comments: