Saturday, June 30, 2012

Siti Nurhaliza mangsa MV You Came To MeMV You Came To Me yang mendapat pelbagai reaksi apabila penyanyi No. 1 Negara , Dato' Siti Nurhaliza telah mendapat tohmahan serta komen negatif berkenaan cara pemakaian tudung Siti.
Menurut twitter CTNurhaliza11 sendiri.. video klip berkenaan tidak mendapat persetujuan pengurusan Siti sendiri sehingga di keluarkan ke You Tube.
Berikut merupakan kenyataan PA Siti sendiri 

Kesian Boss saya @CTNurhaliza11. Siapa yg buatkan vklip beliau dgn Sami Yusuf di studio tu, tak menjawabnya pula wpun tersebar di youtube. Info ringkas saya; @CTNurhaliza11 dtg ke studio utk rakaman vokal. Tidak ada kena mgena dgn rakaman vklip. Malah tiada siapa maklumkn ada shooting utk video dan edit sbg vklip. Sy rasa ia hanya satu inisiatif ttp bila penampilan boss dipertikai, jwb saya, beliau dtg utk rakaman vokal, dlm gaya harian saja. Bukan utk vklip spt yg mungkin anda fikirkan.Tweet yang di reply Siti sendiri

 tu lah...takpelah.semuanya ada hikmah.kesabaran itu nikmatnya pasti ada..;)..'sapa yg buat vclip tuh!kz nak jumpee..'2 comments: