Monday, January 23, 2012

Zaman Tayang Badan

    Kenapa ekk kat Facebook ramai do tayang-tayang body..lelaki perempuan dok tayang sana sini..
yang tak boleh blah siap ramai gler "LIKE"..tak jeles oke tapi...kalau tayang semata inginkan pujian atau untuk membanggakan diri..what the point here..tak dosa ker ekk?


*GAMBAR PATUNG SAHAJA


yang laki kalau yang kaki gym memang setiap benda dy tayang and yang mengejutkan ramai nyer lelaki yang menunjukkan keterujaan dari wanita..sangat pelik..yang wanita usah di bicara ar..memang trend sekarang nak berlumba-lumba nak jadi hot..nak jadi artis ker..kalau artis sumpah lagi terliur..
nak cakap ape lagi..nak salahkan sapa?tengok jer kat FB friend korang pon korang tahu..bukan nak tunjukk baik nnti bile kene paper baru nak menyesal...semua dunia ni hanyalah dunia..tak salah berseronok kan..nak2x seusia ngan saya yang sukakan keseronokan tapi ada had ar..hurm..


YESTERDAY IS HISTORY , TOMORROW IS MYSTERY AND TODAY IS GIFT

10 comments:

  1. kat fb Eza tak tayang muka. semua gambar kartun jee.. huahua!:P sopan santun amalan mulia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bagus...teruskan..suke kartun..haha

      Delete
  2. yang pompuan byk nak tayang mata bulat ala2 heliza. nyampah!

    ReplyDelete
  3. hahha..mata kene cuka kot...heheh

    ReplyDelete
  4. p/s: macam mana nak like lagi, haha. fan page pun tak tau nak buat. huahuahua! :P

    ReplyDelete
  5. suka letak gambar pompuan korea kat fb :D

    ReplyDelete
  6. aku pon teringin nak tayang dada klau taf mcm g gym tu.ahhahah ni kurus ape kan daya...haha
    ala ko pon suka je tengok kan pompuan tayang dada..opsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...jangan nak tayang dada sanagt ar..
      wey tak baik tuduh..hahhaha:P

      Delete